A Million Dreams at RAIS

This year’s recital works a little different. As most of the students of RAIS are learning at home, there has been an explosion of creativity and resourcefulness from our music department who worked hard to transition their music online.

As we head into recital season, we might be thinking the performances will need to be cancelled, but do they really have to? With all we have learned about transitioning our teaching online, we could harness that same creativity to move these programs from traditional venues to virtual performance spaces.

RAIS proudly presents to you a music rendition of “A Million Dreams” where students and teachers have been put together with live to create an orchestral masterpiece.