Preschool Mother’s Day 2019

There is not one person alive that doesn’t have a mother, so on this special day we all get to appreciate these amazing people and show our gratitude for the impact they have had on our lives.

In school, parents took time out from their busy schedules to come and share the love that’s in family with their children. It was a very special program full of love and joy.