ES Field Trip to Mini Murrah Farm on November 26-27, 2020

The lessons a farm can teach are bountiful! Our Elementary school students and teachers visited the Mini Murrah Farm on November 26-27, 2020. Students and teachers greatly enjoyed the activities pizza and ice cream making, feeding farm animals such as rabbits, goats, buffaloes, ducks, etc. The day was filled with fun learning activities.

Field trips are a great way for students to apply skills they have learned in the classroom to real world situations. What better place than a farm!