Field Trip to Farm De Lek on March 12 & 16, 2021

Our Elementary School Students and EFL students went on a field trip to Farm De Lek. Knowledge of farming is critical to the education of today’s children, and always our students are excited to visit a farm. Students participated in various outdoor activities, such as, learning how rice is cultivated, planting plants, feeding farm animals, and painting using natural colors from flowers. Students had great hands-on learning experience during their trip to the farm.

March 12, 2021 (G.1 – 2, EFL)

March 16, 2021 (G3 – G5)