Grade 1-12 and EFL 1-4 Career Day Activities 2019

According to one saying” Opportunities don’t happen, you create them”. Career day activities are created to give opportunities to our students in all levels to build their dreams and find their interest on how and what they can become in the future.

On September 25, 2019 Career Day program We invited a guest which is our very own Alumnus. Mr. Adham El- Habashy a gradute of RAIS batch 2009.

Students gained a lot of inputs about making future plans and dreams.

From the Guidance Department we would like to extend our grateful thanks to all the supports of the Administration, Parents, Students ,Teachers and Staff.

RAIS aims to educate students not only by teaching knowledge but also teaching life through students’ involvement.
September 16, 17 & 18, 2019 were remarkable and memorable job exploration journey for selected Grade 8 students. Without any hesitation, Big C extra @ Sukhapibal, agreed and welcomed our students to get involve in the capacity of “student Trainee.”
“It was tiring yet we now understand how our parents work hard to send us to an International School” a student wrote in the reflection. The students had fun working together with their friends and at the same time, it was educational in learning life’s lessons.
Mr. Peter Munasinghe, our principal gave the appreciation remark at the closing ceremony. The Big C manager and staff truly appreciated such activities and encouraged that more students are involved in the coming years.
Our sincere gratitude to the RAIS Administrators, teachers and staffs who rendered their utmost help in making this event a success.