Health and Spiritual Emphasis Week

If you were lucky enough to come to one of the school’s flag line-up ceremonies last week, you would have seen fruit carvings and even some students dressed as fruit. These students were promoting good health while putting on a great show.

Also, up in the main auditorium, the teachers of RAIS were putting on a show. If you were able to come to one of our chapel programs, you would have seen students performing and teachers taking on major Biblical characters to share the Word of God with the students of RAIS. The week was a very positive week, and all the students learned some valuable lessons.