High School trip to Dream World

This year’s field trip we decided to make it a fun-filled day for our high school students where they can enjoy and release their energy to the max. Our high school students visited Dream World. The students went on many rides with their friends such as Tornado, Sky Coaster, Hurricane, Grand Canyon, Super Splash, and Snow Town. We could hear the screams of joy and excitement. We could see their big smiles and laughters. That’s all we could say that they had a wonderful time together.

Though it was not quite an educational excursion, but this field trip allows them to explore unique learning experience outside classrooms. It also allows students to be involved in new environments and broadening their understanding of the world and their place in it.

Claps to the high school students for their fearless adventure and we look forward to another happy moment in the near future.