INSIDE RAIS: G10 University Preparatory Camp

Not just an inspiring talk, a lecture on theory or a presentation of information, but we have organized an interactive workshop especially for our grade10 (who actively participated and weren’t just observers) that would open and hone students interests and skills for them to plan a satisfying career path, not just a job but to make life.