International Organization for Standardization Visit

One major accomplishment RAIS has achieved was to be one of the first schools in Thailand to recieve ISO 9001:2015 certification. This ISO defines as a set of international standards on quality management and quality assurance developed to help companies effectively document the quality system elements needed to maintain an efficient quality system.

Today, three external auditors came to our school to hold an on-site audit. They reviewed documents, visited different departments and classrooms and they were very satisfied with our performances and results.

RAIS is once again thankful for another achievement received this year. We trust that we will continue in keeping our school at a level we can all be proud of.