Preschool Teacher and Staff Appreciation Day

On the 14th of January, 2020, the preschool students showed appreciation to the teachers that have been taking care of them in school. The preschool teachers have quite special roles in the school as preschool students, a little more than others, need parents during the school day. You can see on the faces of these children that showing thanks is a reward in itself.