Teacher and Staff Appreciation Day

On the 15th of January 2020, the students of middle and high school showed their appreciation to the teachers and staff that take care of them. Many of there teachers have seen these children grow from knee-high to eye level, and many of the memories made will last for a lifetime. There were a few videos from alumni where they shared why the current students should listen to their teachers – even encouraging them to write more essays. It was a great program with many smiles.