Teachers’ and Staff Appreciation Day. January 20, 2021

Amidst of this pandemic that has been going on for a year now, our teachers and staff have been working hard to give excellent education and service for the students whether at school or during online classes. We may not celebrate this year’s Teacher’s and Staff Appreciation Day physically, yet there are still ways to show our appreciation to them. The Student Council and other students of RAIS prepared a simple yet heartwarming video and gave a short sincere message to show their gratitude for the teachers and staff.

We would like to thank all employees for making another school year fun and memorable. Happy Teachers’ and Staff Day

From: RIAS students represented by the Student Council Officers