The International Fair and Festival 2021

After being at home for so long, the students put incredible effort into making this year’s festival the greatest one yet.

On March 26, RAIS turned ourselves to be an international flea market with various booth displays from many countries around the world, ethnic food and drinks for sale, wonderful performances representing each country. We can see the joy and the happiness of students and parents on each other’s drinks and snacks as well as on beautiful performances on stage. Lucky draw prizes such as Apple watch, Bluetooth speakers, microwave, and cash were drawn and we had many lucky winners.

Last but not the least, we would like to thank our parents, students, teachers and those who worked behind-the-scene for their dedication and support to make this event a memorable one.