The Preschool Christmas Program 2020

Christmas is an annual festival commemorating the birth of Jesus Christ, observed primarily on December 25 as a religious and cultural celebration among billions of people around the world.

Today, December 18, 2020, is a special day for our Preschool students, teachers and parents. The Preschool students presented Christmas songs, storytelling, and instrumental music. We’ve also got a special privilege from the RAIS Chairman, Mr. Udom Srikureja, in giving out lucky draw prizes to the preschoolers.

RAIS Preschoolers would like to wish everyone a Merry Christmas & a Happy New Year!